A hétvégi kiruccanásunkra beszerzett egyedi pólónk

A múltkor Kriszti barátnőmmel egy finom kávézás közben jutott eszünkbe, hogy ugorjunk el valahova az egyetemi barátnőinkkel nyaralni. Tudom, kicsit belecsaptam a történet közepébe, így engedjétek meg, hogy elmeséljem a háttér sztorit is.

Kriszti és én első egyetemi évünk elején találkoztunk: mi voltunk a “kemény mag” és az első hónapok során csatlakozott még hozzánk négy másik lány, így összesen hatan együtt töltöttük egyetemi életünk nagy részét. Szerencsére nagyon jól összekovácsolódott a banda, így egyetem után is gyakran összejövünk, viszont az elmúlt hónapokban nem sikerült megszerveznünk sok találkozót, mert mindenki nagyon elfoglalt. Krisztivel azért gyakran találkozunk és egy ilyen alkalom volt ez a bizonyos kávézásunk is, amikor eldöntöttük, hogy kiruccanunk valahova a csajokkal. Ahelyett, hogy sok helyet hagytunk volna a variációknak, már kész tervekkel álltunk eléjük: egy hosszú hétvége csak hatan a régi, egyetemi évek alatt eltöltött nyaralásokat felidézve. Nem akartunk messzire menni és szerencsére Krisztinek van egy nyaralója a Balaton déli partján, úgyhogy a helyszín is adott volt. Miután beavattuk a lányokat, kisebb csodával határos módon mindenki beleegyezett és gyorsan meg is szerveztük az utat. Bár azt írtam, hogy már ritkán tudunk találkozni, de bevallom őszintén nem is emlékszem, hogy mikor voltunk utoljára együtt valahol hosszabb ideig, mint 5 óra, így úgy döntöttem, meg kell adjuk a módját: szerettem volna egy egyedi pólót csináltatni magunknak, amit mindannyian meg tudunk őrizni a kiruccanás után is, ezzel is emlékeztetve magunkat, hogy milyen jó együtt lennünk.

A múltkor a férjem csináltatott egy rendezvényre egyedi pólót, így segítségével rá is kerestem a helyre, ahol az egyéni póló rendelés is megoldható. Nem vágytam túl sok mindenre, hogy rajta legyen a pólókon, de azért szerettem volna, ha egyedi a minta és felirat van rajta és emiatt fordultam a lolmarkt.hu csapatához. Bár a férjem ajánlotta őket és tudtam, hogy jó helyen járok, azért szerettem volna megbizonyosodni róla, hogy a mi igényeinknek megfelelően is megoldható a póló tervezése és kivitelezése is. Először telefonon egyeztettem az oldal kollégáival és így tisztáztuk a részleteket. Nagyon kellemes telefonbeszélgetés volt és éreztem, hogy rögtön azonos hullámhosszon voltunk és egy cseppet sem kételkedtem, hogy sikerül majd megtervezni és kivitelezni azt, amit elgondoltam. Csupán hat pólóról volt szó, de ugyanolyan profizmussal és odafigyeléssel beszéltünk át minden részletet, mintha legalább 100 darabot szeretnék rendelni a pólókból. Miután átbeszéltük a részleteket, még volt pár kérdésem a megrendeléssel kapcsolatban: szerettem volna tudni, hogy mennyi idő, amíg feldolgozzák a rendelésem, illetve, hogy mennyi idő alatt fog megérkezni a megrendelt áru, hiszen bár az idő nem sürgetett még annyira, egy 30 napos garanciával nem igazán tudtam volna mit kezdeni. Még a telefonon megnyugtattak, hogy a legyártástól (ami 1-2 munkanapon belül szokott megtörténni) számított 1-2 munkanapon belül megkapom a termékeket, így tényleg nem volt okom aggódni és már csak várni kellett a futárra. Külön szimpatikus volt, hogy csere lehetőséget is felajánlottak, így ha valami esetleg nem stimmelt volna a pólókkal, még lehetőségem lett volna korrigáltatni is őket

Két napon belül csengetett is a futár: meghozta a pólóinkat. Kicsit úgy nyitottam ki a dobozt, mint tudjátok, a gyerekek szokták karácsonykor az ajándékaikat a fa alatt. Nem tagadom, izgatott voltam, mert a pólók szimbolizálták a lányokkal való kiruccanásunkat, amit már nagyon vártam. Nem túlzom, amikor azt írom, hogy prémium minőségű termékeket kaptam! Csodálatos volt a minta, pontosan az, amit megbeszéltünk és rendkívül elegánsan volt kidolgozva is. A pólók minősége sem volt rossz, sőt, prémium márkás anyagok minőségével vette fel a versenyt, úgyhogy nagyon pozitívan csalódtam a lolmarkt.hu-ban!

A várva várt kiruccanásunk nagyon jól sikerült és szuper kis kiegészítője volt az egyedi egyen pólónk a hétvégénknek a csajokkal, amit azóta is (kicsit féltve) őrzök és a mai napig hordom, mert mindig boldogságot visz a napjaimba!