Biztosan nem nyaraltunk volna nyugodtan lakásbiztosítás nélkül!

A nyaralás számomra, a családom számára szent. Legalább két évenként igyekszünk eljutni valahová, ha más nem, hát belföldön. De az a szabály, hogy a nyaralás alatt senki nem dolgozik, megsérthetetlen. Történt már korábban egy-két kísérlet a munkahelyem részéről, hogy megpróbáljanak a szabadságom alatt behívni, vagy telefonon zaklatni, de végül nagy nehezen felfogták, hogy ilyenkor én nem vagyok elérhető, felejtsenek el. Most komolyan, ha az év 52 hetéből 50-ben a rendelkezésükre állok, akkor azt a maradék kettőt nem követelhetem magamnak jogosan? Csakhogy a tavalyi nyaralás majdnem meghiúsult, mert pont akkoriban járt le a lakásbiztosításunk.

Épeszű ember nem hagyja ott a lakhelyét két hétre úgy, hogy nincs rá biztosítás, igaz? Na, hát mi is így voltunk vele. A sógorom valószínűleg a feleségemtől értesült a helyzetről, mert egy nap érkezett tőle egy mail a www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linkkel, de annyira elfoglalt voltam, hogy nem jutottam odáig, hogy megnyissam. És végül teljesen ki is ment a fejemből.

www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas

Végül aztán körülbelül egy héttel a nyaralás előtt csaptunk a homlokunkra a nejemmel, hogy úristen, mindjárt utazunk, és itt van a lakás, biztosítás nélkül! Mondtam, hogy így biztos nem megyünk sehova, úgyhogy gyorsan kellett valami megoldást találni. Mind a ketten őrült módjára nekiálltunk keresgélni, hogy hátha találunk valamit, és akkor ugrott be, hogy a sógor küldte nekem a www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linket abban a levélben, biztos az is megér egy megtekintést. Meg is nyitottam, és a korábbinál egy sokkal szimpatikusabb, szélesebb körre kiterjedő biztosítást találtam, közel azonos áron! Ráadásul a tájékoztató jellegű rész is olyan alapos az oldalon, hogy szinte nem is maradt kérdésem.

Amilyen gyorsan csak tudtuk, felvettük a kapcsolatot a Pannonsafe-fel, és pár napon belül meg is köttetett az új lakásbiztosítás. Így már sokkal nyugodtabb szívvel indulhattunk neki az útnak, nem kellett azon izgulni, hogy csak nehogy történjen valami!