Szerencsés pihenés, napelem inverter

Hétvégén egy kicsit kikapcsolódtunk. Kihasználva a hosszú hétvégét, már jó előre lefoglaltuk a szállásunkat. Ti elutaztatok valamerre?

Az utazás

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy olyan jó lenne elmenni valamerre pihenni egy kicsit a párommal kettesben. Már a tavaly nyári nyaraláskor arra jutottunk, hogy nem egy hosszú nyaralásra fogunk elutazni idén, hanem kevesebb időre, de több alkalommal. Idén igaz ez volt az első még csak, mert nem volt rá nagyon lehetőségünk.

Az, hogy hova utazzunk nem volt konkrét, inkább csak az, hogy kettesben legyünk végre, és se munka, se semmi ne zavarja meg.

Mivel nem volt konkrét úti cél, az internetet kezdtem el böngészni már egy hónappal ezelőtt, hogy keressek akciós utazásokat.

Hegyek, vagy fürdés

Mivel szeretünk kirándulni, így több lehetőség is felmerült, hogy hova is menjünk. Elsőre arra gondoltunk, hogy kirándulással, és sétával, nézelődéssel fogjuk tölteni az időt. Miután nem túl jó időjárást ígért a meteorológia, így kellett egy B verzió is. Hogy mi volt az?klatschmohn-1117450_640

Arra jutottunk, hogy keresünk egy olyan lehetőséget, ahol tudunk fürdeni, szaunázni… Ti hova mennétek? Ezen az oldalon találtam pár érdekes cikket, amik nagyon tetszettek.

Szóval ebben a két lehetőségben gondolkodva kezdtem el keresgélni, és ajánlatokat kérni. Megnéztem az egyik internetes oldalon a hotel adta lehetőségeket is, de találtam panziókat is. Végül arra jutottunk, hogy olyan helyre utazunk, ahol wellness lehetőség van. Hogy miért? Az időjárás igen csak befolyásoló tényező volt, mert eléggé borongós napokat mondtak. Ha az mellett döntünk, hogy kirándulunk, viszont nincs nagyon más lehetőség, lehet hogy egész nap a szálláson ülhettünk volna.

A hétvégénk

Igaz hogy nem volt olyan jó idő mint amilyet szerettünk volna, de mi ebből sokat nem vettünk észre. Pihentünk, sokat szaunáztunk, és pezsgőfürdőben is voltunk. Persze mindezt kettesben végre, telefon csörgés és minden nélkül.

A három napból azért egy délutánunk volt, amikor tudtunk kicsit sétálni a környéken, nézelődni is. Érdekes volt, hogy a séta közben pont az egyik közeli háznál napelemet szereltek. Még ilyet sem láttunk, na mondjuk nem akartunk nagyon bámészkodni. Igazából nem is vettük volna észre ha egyszer csak nem hallunk egy hangos kiabálást a háztetőről: Hova lesz szerelve a napelem inverter? A háztetőn ácsorgó férfi igen csak látványos volt, és ahogy húzták fel a napelemeket.

Ez a délután is igaz kissé borongóssá lett pár óra múlva, de azért sikerült sétálni egyet, és körbe nézni a városban…

Összességében a hétvége igen csak csodásan telt és bevallom nem sok kedvem volt haza jönni a mindennapokba. Ma már azon gondolkodtam hogy mi is legyen a következő úti célunk. Neked lenne ötleted rá?