Még a nyaralás előtt megcsinálták a vízszerelést

Murphy törvénye, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Én ezt azzal egészíteném ki, hogy általában minden a legrosszabbkor romlik el. Amikor az ember amúgy sem ér rá, amikor menne valahova, dolgozik, vagy épp elutazik. Pont így jártam én is nemrég, azonban hála a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 gyors, szakértő segítségének, minden rendeződött.

Már le volt foglalva a nyaralás, már csak napok választottak el attól, hogy útnak induljunk, ráadásul egy csodás tengerparti helyre, amikor furcsa szagra lettem figyelmes a fürdőszobában. Dohos volt, és ez aggasztott. Nem tudtam, hogy vajon csőtörés történt-e vagy valami más probléma akadt, de az biztos, hogy még akkor is pörgött a vízóra, amikor minden csap el volt zárva. Csőtörésre gyanakodtam, és ez igen nem jött volna jól így a nyári szabadságok előtt. Természetes, hogy azonnal elkezdtem segítség után kutatni.

Egy barátnőm tanácsára kerestem fel a vizgazfutesszerelo24.hu szakértő csapatát. A barátnőm mondta, hogy akár egy órán belül is házhoz jönnek, ha sürgősen szükség van rájuk. Ez szerintem nagyon pozitív a mai világban, hisz sokan napokig, hetekig várnak egy-egy szakemberre, aki végül talán meg sem érkezik. A víz- gáz- és fűtésszerelés budapesti szakértői a nap 24 órájában rendelkezésre állnak és indulnak, ha szükség van rájuk. A 24 órás készenléti szolgálaton túl egy órán belül el is tudnak indulni a helyszínre, ha olyan dolog történik, ami tényleg azonnali beavatkozást kíván.

Víz Gáz Fűtés Szerelő 24

A másik, amiért szerintem nagyon jó választás ez a csapat, hogy több mint harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ismernek gyakorlatilag mindent, ami a vízzel, fűtéssel, gázzal kapcsolatos. Ennek azért is örültem különösen, mert mi egy régebbi építésű téglalakásban élünk, így megnyugtató volt számomra, hogy a szakemberek több évtizede a szakmában vannak. Láttak már ilyet, abban biztos voltam.

A profi szakemberek nem csak abban jók, hogy valamit felújítsanak vagy újat építsenek, hanem a karbantartásban, cserében, javításban is. Nem csak Budapesten, hanem egész Pest megyében dolgoznak, magánszemélyeknek, cégeknek egyaránt. Lakások, házak, üzlethelyiségek, ipari létesítmények, ahol víz, gáz és fűtés van, ott ők mindent megjavítanak, kicserélnek, felújítanak, vagy felépítenek.

S hogy miért is írok ilyen szépeket? Mert egy elégedett, egy nagyon-nagyon elégedett ügyfél vagyok. Telefonon azonnal megbeszéltünk egy igen közeli időpontot és meg is érkeztek a vízszerelők. Akik hamar felmérték a problémát, és szerencsére már másnap meg is tudták javítani a problémát. Így megszűnt a dohos szag és mi is nyugodtan el tudtunk menni nyaralni, nem kellett azon izgulni, hogy mi lesz, mire hazaérünk. Nyilván a vizet kizárhattuk volna, de akkor is jobb érzés így, hogy nem kell azon izgulni, hogy mi lehet a baj és a ami még fontosabb, hogy mennyire kerül majd megjavíttatni.

Apropó, azt nem is mondtam, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu számláit a biztosítótársaságok is elfogadják, így bátran megbízhatjuk őket olyan munkák elvégzésével is, mely beletartozik a biztosításunkba.

Ezt egyébként a honlapjukon olvastam, és ha már ott jártam, alaposan szét is néztem. Mert a jó szakembereket én is szeretem megjegyezni és bizony hírüket is viszem, ha úgy adja a helyzet. Szerintem ez a mai világban így működik, hogy hiába az internet, hiába a sok reklám, azért mégis a személyes baráti, ismerősi tapasztalatok számítanak a legtöbbet.

Ezért is tanácsolom én is mindenkinek azóta, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu-hoz forduljon, ha bármilyen ilyen jellegű munkát szeretne elvégeztetni. A több mint harminc éves szakmai tapasztalatot már említettem, azt viszont még nem, hogy ők garanciát vállalnak az általuk elvégzett munkára. Nem fordulhat tehát elő az, hogy valaki látszatmegoldásként csinál valamit, aztán eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Ezt szerintem sokak sokféleképp megtapasztalták már. De itt mindenki megnyugodhat, mert ők nem fognak eltűnni, sőt, 1, 2, de akár 5 éves garanciát is vállalnak az elvégzett munkára. Nyilván ez függ attól is, hogy milyen munkát végeztek el.

Ők maguk is hangsúlyozzák, hogy a jó munkában bíznak, nem a gyorsban, így nem az a céljuk, hogy minél hamarabb végezzenek, hanem hogy a munka, amit elvégeztek, jó legyen. Hogy hosszú évekig ne kelljen hozzányúlni a vízvezetékekhez, a fűtéshez, vagy épp a gázhoz.

Sokan azt gondolják, hogy maguk is ki tudnak cserélni ezt-azt otthon, hogy meg lehet javítani otthoni módszerekkel is a csapot, vagy bármi mást. Én ezt azért nem tanácsolnám, mert olykor így nagyobb kárt okozhatunk saját magunknak. Ezt pedig szerintem mindenki szeretné elkerülni. Mert ilyenkor előfordul, hogy egy pár ezer forintos költség helyett jó mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni.

Ami még nagyon tetszik, hogy nem nekem kell alkatrészek után szaladgálnom, ez megint egy olyan terület, amihez nem értek. A vizgazfutesszerelo24.hu több gyártóval is kapcsolatban áll, így nincs olyan alkatrész, amit ők ne tudnának beszerezni.

Vízvezetékszerelőre bármikor szükségünk lehet, ez a csapat pedig minden olyan víz-, gáz- és fűtés-szereléshez ért, amihez csak kell. Így ha már a vízszerelésnél jártunk, és nekem is abban van inkább tapasztalatom, hívhatjuk őket, ha például valami történt a vízvezetékkel. Akkor is, ha a wc-t kell megszerelni, de egy egyszerűen tűnő csaptelep-cserében is számíthatunk rájuk. Bojler és kazán, ez pedig már két komolyabb dolog, amit szintén bátran a vizgazfutesszerelo24.hu csapatára bízhatunk.

Érdemes egyébként böngészni a honlapjukon, hiszen sok hasznos dolgot olvashatunk, így például arról is, hogy hogy vehetjük észre, ha csőtörés van az otthonunkban. Meg aztán arról is, hogy mit kell tennünk dugulás esetén. A dugulás egyébként elég alattomos dolog, mert az ember sokszor észre sem veszi, hisz olyan lassan alakul ki, hogy hozzászokunk, hogy lassabban folyik le a víz. Egyszer pedig már csak azt vesszük észre, hogy le sem folyik. Na, általában ilyenkor jön a pánik.

A lényeg szerintem az, hogy dugulás esetén is bízzuk szakemberre magunkat, a profik tudják, hogy mit kell csinálni, hogy hogy kell elhárítani a dugulást. Azért is mondom ezt, mert tudom, hogy sokféle házi praktika, megoldás létezik, kezdve a különböző ecetes keverékektől a csőgörényig. Azt mondják a hozzáértők, hogy ezek egyike sem biztonságos megoldás, a különböző vegyszerek keverékei szétmarhatják a csöveket, és ugyanígy, a csőgörénnyel is okozhatunk sérülést a vezetékben. Ez pedig még egy dugulás után senkinek nem hiányzik. Ez esetben is a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát ajánlom, akik gyorsan elhárítják a problémát és még tanácsokat is adnak, hogy legközelebb ne járjunk így.

Kicsit elkanyarodtam a nyaralástól, de a lényeg, hogy az is fantasztikus volt, az idő remekül alakult, a tenger csodálatos volt, és tényleg nyugodtak lehettünk a tekintetben is, hogy itthon minden rendben van.