Nyaralás két gyerekkel, van, ami egyszerű

Testvérem és az ő párja nagyon régóta szerettek volna kisbabákat, de nem egyszerű módon sikerült nekik. A viszontagságos fogantatás után, nagy örömükre, nem csak egy baba érkezését jelenthették be a család számára, hanem rögtön kettőt. Nagy öröm mellett, természetesen az aggódás és a tervezés kezdődött meg, szerencsére erre volt 9 hónapjuk, hogy kitalálják, hogyan alakul a bővülő család élete. Egyet tudtak, hogy a nyaralásukról semmiképpen nem mondanak le, de akkor már a babák is megérkeznek, így velük együtt immár négyesben kellett megtervezniük az utat és úgy választani megfelelő szállást, hogy az baba barát legyen. A miben létjét annak, hogy bátran elinduljanak akár külföldre is abban látták, hogy egy megfelelő testvér babakocsit találjanak első körben a gyerekek számára. Ezt azért tartották fontosnak, mert a gyerekek kényelme és mozdíthatóságuk egy nyaralás alakalmával nem elhanyagolható tényező.

Telt múlt az idő, de a testvérem és a párja még nem találták meg a megfelelő testvér babakocsit, és már a hetedik hónapban járt. Hol az ár nem volt megfelelő számukra, hol pedig a babakocsik minőségében találtak kivetni valót. 
Már majdnem feladták a keresést, amikor rátaláltak egy remek oldalra, ahol a cég nem csak áruházában, de online is forgalmaz babakocsikat.

A testvér babakocsi tekintetében elengedhetetlen, hogy némileg masszívabb legyen, egy átlag babakocsihoz képest. Ezt az online felületen testvéremék rögtön el is tudták dönteni, hogy a cég által forgalmazott termékek remek minőségűek, így az oldalt tovább tanulmányozták. Nagyon jól felépített, minden igényt kimerítő, remek szolgáltatásokat nyújtó oldalról számolt be számomra. Nem is hitte, hogy annyi kudarc után találnak egy ennyire jól összeszedett, rendkívül nagy termékpalettával bíró oldalt. Jól tagolt, így egyből rátaláltak a testvér babakocsi kategóriára, ami őket érinti jelen esetben. Ott is számos kínálatot találtak, már csak azt kellett eldönteniük, hogy milyen színvilágot képzeltek el a babák számára. Miután kiválasztottak egy semlegesnek mondható színt, mely se nem fiúk, illetve lányos. Rákattintva, képekkel ellátott bőséges termékleírást találtak a babakocsiról. Nagyon megörültek annak, hogy egy szettet tudnak megvásárolni, így a babák életkorának megfelelően tudják őket utaztatni a babakocsiban.

testvér babakocsi

utána olvastak, és látták, hogy a két darab mózeskosár akkor fog jó szolgálatot tenni, amikor a gyerekek még nagyon picit, csecsemők, ez a babakocsi rész az ő igényeiket szolgálja akkor a legjobban.

A következő rész, amiből szintén két darab tartozik egy testvér babakocsihoz, a babahordozó, ez nem csak előírás, már a babák első autós útjától tekintve, de kisebb sétákra is alkalmas. Mivel kényelmes jól kibélelt, stabil ülésről beszéltünk. Nem utolsó sorban nagyon jól lehet benne a babákat ringatni, hogyha egyenes felületre helyezzük, ez nyugtatóan is hat számukra.

Valamint a harmadik része a szettnek egy ülő rész, ehhez már az is szükséges, hogy a babáknak legyen némi gerinc tartása, hogy kényelmesen tudjanak utazni a testvér babakocsiban. Ennek örültek a testvérem és a párja a legjobban, mivel azt számolták, hogy amikorra mennek nyaralni, már talán ebben tudnak majd nézelődni a gyerekek.

Mivel ilyen kiváló minőségben és árban találtak testvér babakocsit, rögvest meg is rendelték a cégtől online. Ha lett volna bármilyen kétségük, akkor online rendelés előtt tudtak volna az ügyfélszolgálattól is kérdezni, akik természetesen készséggel álltak volna rendelkezésükre.

A rendelésüket online adták le, és házhoz szállítással kérték, ez így számukra a legegyszerűbb, nem kell időt fektetni az utazásba, majd a vételre, minden házhoz szállításra kerül. Amit csak később vettek észre az az, hogy egy bizonyos összeg feletti vásárlás esetén az a szállítási költség díjtalan. Ők a bizonyos árkategória felett választottak testvér babakocsit, ezért nagy örömükre a szállítás díjtalan volt. Nagyon korrekten előzetes e- mailt írva tájékoztatták őket, hogy mikor is érkezik a várt csomagjuk, hogy fel tudjanak készülni rá. Pontosan meg is érkezett, és a minőséggel sem volt probléma, nagyon kiváló terméket kaptak meg, mellyel már alig várják, hogy a nyaralásukat tölthessék immár a gyerekekkel együtt.