Nyaraláskor is legyen biztos kezekben a székhelyünk

A nyaralás egy fantasztikus dolog. Mikor gyerek voltam, az évem kedvenc része mindig a nyár volt. Nagyon szerencsés helyzetben voltam, mert a nagyszüleim a Balaton mellett éltek. Ezért szinte egész nyáron ott tudtunk lenni. Ha azt szerettem volna, hogy a barátaim is jöjjenek, semmi gond nem volt vele. Azóta is próbálom a lehető legjobban életben tartani ennek az érzésnek az emlékét, hiszen a dolgos életünkben sokszor elfelejthetjük, hogy milyen fontos is a pihenés és a kiszakadás a megszokottból.

Ezért elterveztem, hogy idén nyáron biztosan el fogok menni nyaralni. Kiveszek végre egy hetet és lehet, hogy egyedül nekiindulok az útnak. Nem vagyok idealista, tudom, hogy egy ilyen út sem lehet soha tökéletes, mégis, annyira nagyszerű érzés kicsit elfelejteni azt, hogy miből szokott állni az ember élete.

A nyár azonban még messze van és olyan dolgokkal kell foglalkoznom, mint a saját cégem alapítása. Mindenki tudja, hogy egy cégnek szüksége van székhelyre, én azonban nem tudtam, hogy ezt kinél lehetne megoldani. Szerencsére azonban az üzletben van pár barátom, akik már régebb óta csinálják ezt, mint én, és ők mind a Székhelyszolgáltatás 24 oldala felé irányítottak. Először nagyon meglepődtem, hogy egy ilyen nagy súlyú dolgot az interneten is el lehet intézni. Rövidesen azonban teljes mértékben megértettem, hogy miért is könnyebb ez a módszer.

A székhelyszolgáltatás budapesten nem egy egyszerű és olcsó dolog, a Székhelyszolgáltatás 24 oldala, azonban azt ígéri nekünk, hogy náluk mindkét korábban lehetetlennek tűnő szempont valóra fog válni. Az egyszerű elérhetőséget már akkor biztosították, mikor először felléptem az oldalukra. Minden szép és rendezett, tehát nem fogunk értékes időt arra vesztegetni, hogy megtaláljuk a székhelyszolgáltatás budapesten részleget. Ez már egy nagy pozitívum, hiszen mindenki tudja, hogy az életben és az üzletben az egyik legfontosabb dolog az idő.

A székhelyszolgáltatás budapesten azonban sok dolgot jelenthet és én nem értem volna be olyan székhelyekkel, amik nem jó helyen vannak. Náluk azonban a székhelyszolgáltatás budapesten prémium minőségben folyik. Választhatunk Pest és Buda között, ami egy nagyszerű dolog, hiszen általában, ha már valaki hosszabb ideje él Budapesten, véleményt fog alkotni arról, hogy melyik városrészt szereti jobban. Én Budán kezdtem a karrieremet, mégis, az utóbbi években Pest is elkezdett a szívemhez nőni. Nem számít azonban, hogy milyen preferenciánk van, mindkét székhely olyan helyeken van, amiket nem kell majd szégyellnünk.

A székhelyszolgáltatás budapesten emellett pedig nem is vészes áron mozog nálunk. Természetesen ez egy havidíj, ettől azonban nem érdemes megrémülni. Főleg azután nem fog soknak érződni, ha elmondom, hogy egyébként ha ilyet veszünk igénybe náluk, akkor a cégalapítás része az egész folyamatnak ingyenes lesz. Ez nekem a tökéletes ajánlat volt, hiszen a székhelyszolgáltatás mellett erre is szükségem volt. Milyen jó, hogy végül ezt az egészet egy helyen tudom elintézni.

És valóban, a legfontosabb részénél sem okoztak csalódást: az ügyintézésnél. Örültem idáig is, hogy minden átlátható volt, viszont arra nem is mertem volna gondolni, hogy élőben is ennyire egyértelmű lesz minden. A folyamat során semmilyen döntésből nem hagytak ki, úgyhogy végig azt érezhettem, hogy teljes kontrollban vagyok és nem akarnak átvágni. Ilyet pedig ritkán tapasztal az ember, úgyhogy azóta is teljes mértékben a Székhelyszolgáltatás 24 oldal mellett vagyok.