Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső nyaraláshoz

A nyaralás olyasmi, amit elvileg mindenki megérdemelne, gyakorlatilag viszont annál kevesebben engedhetnek meg maguknak. Én szerencsésnek tartom magam, hogy a családommal néha el tudunk utazni kicsit kikapcsolódni, még akkor is, ha ilyenkor is oda kell figyelnünk arra, hogy mire és mennyit költünk. Igen, az a helyzet, hogy bármennyire is igyekszünk, a családi kasszának sajnos van alja, és ha azt elérjük, az kellemetlenségekhez is vezethet. Éppen az ilyen alkalmakkor jönnek nagyon jól a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső elnevezésű oldalon, aminek a segítségével bárhol és bármikor utána tudunk nézni, hogy hová érdemes betérni és miért. Nem vagyunk mi Rockefellerék, hogy ész nélkül költsünk mindenre, és egyébként is valamilyen szinten jó érzéssel tölti el az embert, ha okosan sikerül bevásárolni.

Korábban, amíg nem ismertük ezt az oldalt, hajlamosak voltunk sokkal meggondolatlanabbul vásárolni, és nem csak nyaraláshoz, hanem úgy egyébként is, a mindennapokra. Mikor egy négytagú családot kell mindennel felszerelni, az azért, lássuk be. nem olyan könnyű. Mindenkinek megvannak a maga igényei, kérései, és előfordult, hogy túlköltöttük magunkat, aminek később meglett az ára. Szerencsére a nejemmel felismertük ezt, és változtattunk a szokásainkon, azonban még mindig volt hová fejlődni. Korábban, amíg a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldalt nem ismertük, általában vagy találomra vettünk meg mindent, impulzus alapján választottuk ki, hogy melyik terméket választjuk, hiszen hozzánk valamiért soha nem jutott el egyetlen reklámkiadvány sem, esetleg tévedésből egyet-egyet bedobtak évente. Azonban ezzel nem mentünk sokra, továbbra sem tudtuk, hogy mik vannak éppen akciós áron, ami sajnos hátrányt jelentett.

Egyszer aztán a nagyobbik fiam, aki, megjegyzem, rengeteg időt tölt az internet társaságában, megtalálta az emlegetett Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső weboldalt. Mikor hazaértem, odahívott magához, mondván: talált valamit, ami hasznos lehet a jövőre nézve. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire éleslátó és józan fiam van, hogy felfogja, a szülei pénze sem végtelen. Meg az is csodaszámba ment, hogy talált valamit, ami sem videojátékoz, sem idétlen macskákhoz nem kapcsolódik. Szóval odahívott, hogy megmutassa a felfedezését: ráakadt erre a bizonyos webhelyre, ahol online formában lapozhatóan vannak fent az akciós újságok, többek között a Lidl-é is, amit elsőként megmutatott. Innen jegyeztem meg ilyen jól, hogy Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső volt a neve, mert szabályosan lenyűgözött, hogy eddig miért nem vettem a fáradságot, hogy utánanézzek, hátha találok valami hasonlót. Okos kölyök ez, bár lehetne kicsit szociálisabb…

A lényeg, hogy felismertem: innentől kezdve nem leszünk rászorulva arra, hogy a nyomtatott reklámkiadványokra várjunk, hiszen akár a telefonunkon is bármikor meg tudjuk nézni az aktuális kiadványokat. A legtöbbet persze a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső forog az ujjaink alatt, hiszen az ahhoz tartozó áruház van itt a közelünkben, ennél fogva oda járunk a legtöbbet vásárolni, ettől függetlenül, mint kiderült, csomó másik bolthálózat is elérhető. Mikor nyaralni megyünk, a gyerekek feladata, hogy út közben átböngésszék az online újságokat, és kitalálják, hogy hová lenne érdemes betérni vásárolni a kiruccanás további részére.