A Metalsistem polcrendszer és a túrázás

Néha belefér az ember életébe egy kis nyaralás. Múltkor elmentünk a párommal egy kicsit a Mátrába nyaralni. Hihetetlenül jól éreztük magunkat. Elvarázsolt a táj szépsége és éppen jó idő volt. Se túl meleg, se túl hideg. Éppen kiránduló idő. A barátom imád túrázni és mióta megismerkedtem vele azóta én is szeretek. Előtte engem sosem lehetett rávenni a kimozdulásra.Örökösen begubózva éltem otthon és tévéztem vagy sorozatot néztem. De azt kell,hogy mondjam, hogy a szabadba sokkal jobb lenni. Nem feszélyez a bezártság,friss levegőt szívhat az ember és megismerheti a természet csodáit. Állatokat,növényeket és kinyílik előtte jobb világ. Habár lehet, hogy ezt csak én gondolom így, hiszen én sokat gondolkozom ezeken. Szerintem, ha valaki együtt van valakivel, akkor fontos az, hogy közösen építsék egymást, jobbá tegyék a másik mindennapjait és pozitív hatással legyenek a másik életére. Mi kölcsönösen erősítjük egymást, és jobbá tesszük egymás életét. Ő például ezzel a kimozdulással, kirándulásra rábírással segített nekem.

Én pedig abba segítettem neki a múltkor, hogy milyen fémpolcos rendszert vegyen. Mutattam neki egy weboldalt, ahol kiváló ár-érték arányba árulnak Metalsistem polcrendszert. Mindegyik fémpolcra jellemző az,hogy könnyen és gyorsan összeszerelhető és egyedi igényekre szabják őket. A fémpolcok közül van salgó polc, polcos állvány és rozsdamentes fémpolc is. A salgó polc csavarmentes kivitelbe kapható, és alacsonyabb az ára, mint a csavarosnak. Jó minőségű horgonyzott acélból készül. A polcok 33 mm-ként állíthatóak és a teherbírásuk 130-280 kg/polc. Ez az egyik legelterjedtebb polctípus az Eu-ban. Kézi raktározásra alkalmas. A polcos állvány is horgonyzott acélból készül és megfelel a kézi raktározásnak. Széles az állványok méretbeli választéka, akár 8 méteres is lehet egy állvány. A polcos állvány a legmegfelelőbb üzleteknek volt berendezéseként, alkatrész kereskedésnek, garázs polcnak, gumitárolásra és irodai irattárolónak is. A rozsdamentes fémpolc a nevéből adódóan rozsdamentes acélból készül, és a legfőbb előnye, hogy nagy teherbírásúak a polcai és ellenáll a környezeti hatásoknak. Főleg élelmiszer, -vegyi, – és gyógyszeripari termékek tárolására alkalmas.

Amikor a párom megkérdezte, hogy honnan tudok ennyi mindent a Metalsistem polcrendszerről, akkor csak megvontam a vállam. Sokat olvasok, szeretek okosodni. A párom egyébként végül a salgó polcos megoldást választotta, mert kézi rakodásra talán az a legmegfelőbb és a legegyszerűbb összeszerelni. Gyorsan meg is rendelte, és pár nap alatt kihozták és beszerelték a polcrendszert, így tudtak is dolgozni az ott dolgozók.

Örülök, hogy ebbe is segíthettem neki, hiszen tudom, hogy a páromnak nagyon fontos a munkája, és tudom, hogy ő egy törtető ember és mindenből a lehető legjobbat akarja. Remélem, hogy még sokáig együtt maradunk és sokáig mehetünk együtt kirándulni. A Mátrában eltöltött nyaralásra visszatérve, akkor eldöntöttük, hogy jövőre nem a Mátrába megyünk, hanem valami még jobb helyre. Talán külföldre. De ez még a jövő zenéje!